Individuel terapi

Terapeutiske samtaler tager udgangspunkt i din oplevelse af din konkrete, nutidige situation. De første samtaler bruges ofte til at undersøge din situation nærmere.

Et typisk samtaleforløb varierer mellem 5 og 15 samtaler. Det er vanskeligt at sige, hvor længe det vil tage helt præcist, da det bl.a. afhænger af hvad det er, du ønsker at arbejde med, hvad dit mål er med samtalerne og din livshistorie.

Det kan være en fordel at have 90 minutter til første samtale.

Her på siden kan du læse mere om psykologisk behandling, min terapeutiske tilgang og nogle af mine mest almindelige behandlingsområder.

55 minutter, kr. 1250 (standard konsultationslængde)
90 minutter, kr. 1850

Parterapi

Parterapi inddrager ofte temaer relateret til kommunikation, tillid, ærlighed, ansvar mm. Det er meget forskelligt hvor længe et forløb vare, men i gennemsnit er der flere samtaler end ved individuelle forløb.

90 minutter, kr. 2050

Klippekort

Du/I kan købe klippekort til 5 psykologsamtaler. Klippekortet er lavet til selvbetalere og kan ikke bruges ved henvisning af et forsikringsselskab. Klippekort skal købes inden samtalen afholdes (dette gælder også ved første samtale).

Klippekort kan bestilles ved at kontakte mig via email, SMS eller telefon. Når jeg har modtaget bestillingen opretter jeg klippekortet og sender efterfølgende en faktura. Du kan naturligvis også bestille klippekortet i klinikken til de efterfølgende samtaler. Klippekort kan bruges i op til et år og er ikke-refunderbare.

5 x 55 minutter, individuelle samtaler, kr. 5500 (klippekort)

5 x 90 minutter, individuelle samtaler, kr. 8200 (klippekort)

5 x 90 minutter, parterapi, kr. 9200 (klippekort)

Lægehenvisning

Læs mere her.

Forsikringsselskaber

Mange forsikringsselskaber dækker udgifter til psykologsamtaler. Ring og hør dit forsikringsselskab, om de vil dække psykologsamtaler hos mig.

Jeg har ydernummer hos Sygeforsikringen “danmark”, hvor du kan få dækket en del af dine udgifter (dækningen varierer – ofte er der et tilskud på kr. 300+ pr. samtale).

Kontakt dit forsikringselskab, hvis du vil vide, hvor meget, du er dækket.

​Morgen- og aftentider

Mine ledige tider kan ses ved at logge ind via min online booking. Jeg har generelt morgentider, men ingen aftentider.

Hjemme- og udebesøg

Tillæg for hjemme og udebesøg er kr. 500 pr. samtale i nærområdet, derudover afhængig af afstand og tidspunkt. Ring og hør nærmere.

Coaching

Coaching bruges af både større og mindre virksomheder og inddrager personlige udviklingsområder, der relaterer sig til professionsudøvelsen.

55 minutter, kr. 1600 +moms

90 minutter, kr. 2200 +moms
Coaching kan foregå i min klinik eller på arbejdspladsen til merpris.

Supervision

Supervision bruges af psykologer og andre faggrupper i forbindelse med deres professionsudøvelse.

Kr 1400 for 55 minutters individuel supervision.

Kr. 1300 pr. supervisant ved 2 deltagere i 2 timer.

Kr 1000 pr. supervisant for 3 timer, ved 5 deltagere.

Individuelt og i grupper. For psykologer og andre relevante faggrupper.

Kontat mig for skræddersyede tilbud eller log in online for at bestille individuel- eller gruppesupervision i min klinik.

Hvis I kontakter mig for at aftale et forløb, vil jeg kunne oprette et eventforløb med individuelle påmindelser og fakturaer til alle supervisanter.

Hvis vælger at bestille supervision via Online booking, sendes en faktura til den, der bestiller supervisionen eller til dennes tilknyttede virksomhed eller institution (ved behov kan I så eftefølgende hver især vælge selv at lave et specificerende bilag til jeres eget regnskab).

Jeg tilbyder supervisionsforløb på 40 timers ekstern supervision hos samme supervisor.

Kr 17400 pr. supervisant for 60 timers supervision, ved 5 deltagere (svarende til kravet på 40 timers ekstern supervision ved 1-2 supervisanter).

Konsulentydelser

(Herunder samtaler med ledere, ansatte, sagsbehandlere, møder, rådgivning, skriftligt arbejde mv.)

Kr. 1500 + moms pr. påbegyndt time. Evt. rejsetid, forberedelse og efterarbejde beregnes efter samme takst.

Afbud til aftalte samtaler skal ske senest to dage før aftalen, ellers opkræves fuld betaling.