Individuel terapi

Terapeutiske samtaler tager udgangspunkt i din oplevelse af din konkrete, nutidige situation. De første samtaler bruges ofte til at undersøge din situation nærmere.

Et typisk samtaleforløb varierer mellem 5 og 15 samtaler. Det er vanskeligt at sige, hvor længe det vil tage helt præcist, da det bl.a. afhænger af hvad det er, du ønsker at arbejde med, hvad dit mål er med samtalerne og din livshistorie.

Det kan være en fordel at have 90 minutter til første samtale.

Her på siden kan du læse mere om psykologisk behandling, min terapeutiske tilgang og nogle af mine mest almindelige behandlingsområder.

55 minutter, kr. 1250 (standard konsultationslængde)
90 minutter, kr. 1850

Parterapi

Parterapi inddrager ofte temaer relateret til kommunikation, tillid, ærlighed, ansvar mm. Det er meget forskelligt hvor længe et forløb vare, men i gennemsnit er der flere samtaler end ved individuelle forløb.

90 minutter, kr. 2050

Klippekort

Du/I kan købe klippekort til 5 psykologsamtaler. Klippekortet er lavet til selvbetalere og kan ikke bruges ved henvisning af et forsikringsselskab. Klippekort skal købes inden samtalen afholdes (dette gælder også ved første samtale).

Klippekort kan bestilles ved at kontakte mig via email, SMS eller telefon. Når jeg har modtaget bestillingen opretter jeg klippekortet og sender efterfølgende en faktura. Du kan naturligvis også bestille klippekortet i klinikken til de efterfølgende samtaler. Klippekort kan bruges i op til et år og er ikke-refunderbare.

5 x 55 minutter, individuelle samtaler, kr. 5500 (klippekort)

5 x 90 minutter, individuelle samtaler, kr. 8200 (klippekort)

5 x 90 minutter, parterapi, kr. 9200 (klippekort)

Lægehenvisning

Læs mere her.

Forsikringsselskaber

Mange forsikringsselskaber dækker udgifter til psykologsamtaler. Ring og hør dit forsikringsselskab, om de vil dække psykologsamtaler hos mig.

Jeg har ydernummer hos Sygeforsikringen “danmark”, hvor du kan få dækket en del af dine udgifter (dækningen varierer – ofte er der et tilskud på kr. 300+ pr. samtale).

Kontakt dit forsikringselskab, hvis du vil vide, hvor meget, du er dækket.

​Morgen- og aftentider

Mine ledige tider kan ses ved at logge ind via min online booking. Jeg har generelt morgentider, men ingen aftentider.

Hjemme- og udebesøg

Tillæg for hjemme og udebesøg er kr. 500 pr. samtale i nærområdet, derudover afhængig af afstand og tidspunkt. Ring og hør nærmere.

Coaching

55 minutter, kr. 1600 +moms

90 minutter, kr. 2200 +moms
Coaching kan foregå på arbejdspladsen til merpris.

Konsulentydelser

(Herunder samtaler med ledere, ansatte, sagsbehandlere, møder, rådgivning, skriftligt arbejde mv.)

Kr. 1500 + moms pr. påbegyndt time. Evt. rejsetid, forberedelse og efterarbejde beregnes efter samme takst.

Afbud til aftalte samtaler skal ske senest to dage før aftalen, ellers opkræves fuld betaling.