Privat sundhedsforsikring

Det er din sundhedsforsikrings police der afgør, om du kan få dækket dine udgifter til behandling hos mig (da jeg er autoriseret vil du som udgangspunkt kunne få dækket dine udgifter såfremt henvisningsårsagen er dækket af din police). Jeg har mange klienter, der er dækket, helt eller delvist. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere.

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, dækkes ofte kr. 300+ pr. samtale. Kontakt evt. “danmark” for at få oplysninger om din dækning.

Sundhedsforsikring via arbejdsplads

Jeg tager imod klienter, der er dækket af en sundhedsforsikring via deres arbejdsplads.

Forsikringsselskaber kan benytte sig ofte af et forsikringsnetværk, når der skal formidles kontakt mellem klient og behandler. Jeg samarbejder bl.a. med PrimaCare der bl.a. henviser klienter til mig for Dansk Sundhedssikring. og Modern Health. Der er dog mange andre forsikringsselskaber, der har sundhedsforsikringer, du kan bruge hos mig. Kontakt dit forsikringsselskab, som du har via dit arbejde, for at høre nærmere.

Den offentlige sygesikring

Du kan ikke bruge din lægehenvisning til at få det offentlige tilskud til psykologbehandling, hos mig. Kontakt din praktiserende læge for at høre nærmere om dækning, egenbetaling mv. Lovgivningen skifter på området og eftersom det er din læge, der laver henvisningen, er han eller hun opdateret på området. Jeg har mange klienter, der benytter sig af en af mine rabatordninger i stedet for. Se disse under priserLæs mere om lægehenvisning her.